Boiskouv Consulting logoContact
Boiskouv Consulting logo
Contact

Referencer

Læs lidt om hvad vi har lavet for de virksomheder der har gjort brug af Boiskouv Consulting.

Hvis du har en problemstilling du tror vi kan hjælpe med at løse, eller hvis du har brug for at nogen tager et kig på din hjemmeside eller din webshop med et sæt friske øjne, så lad os tage en uforpligtende snak.

Spillehallen

www.spillehallen.dk

Vi blev bragt ind for at reorganisere og revitalisere Spillehallens online casino, med henblik på at implementere processer og arbejdsmetoder der skulle sikre overblik og stabilitet i den daglige drift, og hjælpe virksomheden med at udnytte deres vækstpotentiale. Vi hjalp med at definere og implementere et nyt CRM program, gennemføre kritiske UI & UX ændringer og omprioritere udviklings roadmappet. Vi trak desuden på vores netværk fra online gaming branchen i udlandet og hjalp med at rekruttere internationale profiler til nøgleroller i virksomheden.

Diving 2000

www.diving2000.dk

Diving 2000 kastede sig for at par år siden ud i at sælge online via egen webshop - og dét med stor success. Øget online salg er udpeget som én af nøgleopgaverne i de kommende år, og vi er derfor blevet bragt ind for at hjælpe dem med at tage "det næste skridt". Vores helt store fokus er på at optimere brugervenligheden og konverteringsraten på mobil.

Smartkidz

www.smartkidz.dk

Vi blev bragt ind for at hjælpe med at professionalisere virksomheden og ændre den fra et hobby projekt til en professionel og seriøs aktør indenfor e-handel med børne- og babytøj. Vi lavede en top-down analyse af hele virksomheden og det resulterede i et komplet relaunch af webshoppen og en omorganisering af det fysiske varelager og logistikhåndteringen.

Nanna Augustinus, Ejer

"Smartkidz har brugt Boiskouv Consulting siden sommeren 2017. Vi så et stort behov for en kritisk gennemgang af alle facetter ifm. virksomheden, idet vi ønskede at Smartkidz skulle udvikles fra et hobby-præget projekt til en fuldt proressionel virksomhed.

Første etape handlede om en komplet renovering af shoppens opbygning og funktionalitet, med specielt fokus på design, brugerhastighed, optimering til brug på mobil (vi er nu oppe på, at mere end 90 % af ordrerne kommer via mobil), optimering af konverteringsraten og UI/UX. Resultaterne er fremragende, idet omsætningen er steget med mere end 300 %.

Anden etape har handlet om den fysiske opbygning af varelageret, den praktiske håndtering af ordrer og returvarer, samt løbende markedsføring. Vi kan nu registrere, at vi langt bedre lever op til kundernes forventninger, og vi er blandt de bedste shops i kategorien med en Trustpilot-score på 9,8 ud af 10.

Vi kan varmt anbefale Boiskouv Consulting. Deres store erfaring fra det måske mest konkurrenceprægede, digitale marked overhovedet – online gaming – har betydet, at vi vurderer, at vi nu driver en af de bedst fungerende webshops indenfor kategorien."

Bacher Work Wear

www.bacher.dk

Vi blev bragt ind for at opbygge og lancere en ny reponsiv B2C webshop tilkoblet Bacher's fysiske butik på Amagerbrogade i København. Vi analyserede i samme ombæring Bacher's digitale fodaftryk og optimerede på tværs af alle tilgængelige digitale og sociale kanaler. Efter succesfuld lancering blev aftalen forlænget til også at inkludere lancering af ny B2B webshop målrettet private forbrugere og mindre virksomheder.​

Bøggild & Kjærgaard

www.bk-udbud.dk

Vi har bygget deres hjemmeside, og er behjælpelige med løbende SEO optimering.

Grundejerforeningen Kongshøj

www.grundejerforeningen-kongshoej.dk

Vi har bygget deres hjemmeside, og er behjælpelige med løbende SEO optimering.

Ristorante Firenze Pizzeria

www.rist-firenze.dk

Optimering af deres hjemmeside, løbende sparring ift. deres online takeaway løsning og SEO optimering.

Bund logo

Boiskouv Consulting

Michael Boiskouv Nielsen

Kongshøj Alle 40

5300 Kerteminde

mbn@boiskouv.com

+45 93 83 16 06

CVR: 38826484